Profesionalna prevodilačka agencija
Prevedi24  ›  _  ›  O nama

O nama

Separator - prevedi24.ba

Prevedi24 d.o.o. je kompanija koja pruža usluge pismenog i usmenog prevođenja te usluge sudskih tumača u Bosni i Hercegovini..

Za naše klijente, razvili smo paket uslugu (prijevod i dostava u roku 24h), odnosno brzi sistem narudžbe prevedi24.ba i dostave na sve adresu u Bosni i Hercegovini.

Želimo biti najbolji u svom poslu i da naše usluge ovjerenih prijevoda budu primjeri kvalitetnog rada, dobrog poslovanja i zdravog odnosa sa korisnicima naših usluga.

Naši sudski tumači i prevoditelji su osobe od našeg iznimnog povjerenja.

Naši korisnici usluga su osobe za koje radimo 24 sata dnevno, danju i noću. Svaki zahtjev korisnika prevedemo i isporučimo u roku 24 sata.

Od samog nastanka razvijali smo uslužni koncept koji se bazira na internet poslovanju i brzoj dostavi prijevoda. Povezali smo nove tehnologije i najbrže modele dostave. Možemo odgovoriti svakom zahtjevu korisnika, u bilo kojem gradu Bosne i Hercegovine, te isporučiti ovjereni prijevod u roku 24 sata.

Želimo da svaki naš korisnik usluga, iz svog ureda ili doma, može s dva klika naručiti ovjereni prijevod sudskog tumača, bez registracije i plaćanja unaprijed, te da u roku 24 sata ovjereni prijevod dođe na njegovu adresu.