Profesionalna prevodilačka agencija
Prevedi24  ›  _  ›  Garancija kvalitete ISO 17100

Garancija kvalitete ISO 17100

Separator - prevedi24.ba

ISO 17100:2015 je certifikat kojim se potvrđuju stručne kvalifikacije prevoditelja, jezičnih redaktora, voditelja prevoditeljskih projekata, odgovarajući tehnički resursi, upravljanje kvalitetom i svim procesima prevođenja, od narudžbe do isporuke prijevoda u Prevedi24 d.o.o..

  • kvalificirani prevoditelji s višegodišnjim iskustvom
  • višestruka provjera prijevoda
  • upravljanje terminologijom
  • upravljanje grafičkim oblikovanjem prijevoda
  • upravljanje formatima zaprimanja i isporuke prijevoda
  • povjerljivost i zaštita razmijenjenih informacija

Našu stalnu brigu za kvalitetu pruženih usluga svojim klijentima, potvrdili smo ispunjenjem svih zahtjeva po ISO standardu za upravljanje kvalitetom prevodilačkih usluga, a što je verificirano međunarodnim certifikatom EN ISO 17100:2015 Translation Services- Zahtjevi za prevodilačke usluge.

Kako su parametri standarda ISO 17100 postavljeni s ciljem da se klijentima obezbijede vrhunski prijevodi, pružatelji prevodilačkih usluga su obavezni da dosljedno ispunjavaju stroge zahtjeve standarda kako bi dobili certifikat.

Šta standard ISO 17100 garantira klijentima?

  1. Klijenti mogu biti sigurni u kvalitetu usluge kojom se bavi veći broj kvalificiranih profesionalaca što ostavlja minimalnu mogućnost za greške
  2. Precizan prijevod kao rezultat strogih smjernica
  3. Povjerljivost kao rezultat obaveznog zahtjeva za zaštitu podataka

Certifikacija za standard EN ISO 17100, pored toga što garantira precizne prijevode, ukazuje i na jaku radnu etiku i posvećenost prevodilačkih agencija svojim klijentima. Odabirom kompanije koja posjeduje certifikat standarda ISO 17100, klijent sebi obezbjeđuje tim koji je dokazao svoju posvećenost radu visokog kvaliteta.

Klijent dobiva najkvalitetniju uslugu i najbolji prijevod!

Certifikat ISO 17100:2015 – PDF datoteka…