Profesionalna prevodilačka agencija dostupna online
Prevedi24  ›  _  ›  Usluge prevođenja  ›  Usluga Prevedi24

Usluga Prevedi24

Separator - prevedi24.ba

”Prevedi24.ba” je paket usluga za sve gradove u BiH, koja podrazumijeva prijevod uz ovjeru sudskog tumača i dostavu, sve u roku 24 sata od trenutka narudžbe. To je usluga najveće kvalitete ovjerenog prijevoda sudskog tumača u BiH.

Prevedi24 nudi usluge prevođenja s ovjerom sudskog tumača za sve strane jezike, koristeći današnja dostignuća tehnike, naša znanja, organizaciju, iskustvo i sve ostalo što projekt zahtjeva. Želimo kvalitetan prijevod isporučiti u najkraćem mogućem roku i tako biti uvijek blizu korisnika naših usluga.

Sudski tumači Prevedi24 garantiraju:

  • Isporuku prijevoda na adresu klijenta u roku 24h od narudžbe
  • Povoljne cijene usluge
  • Mogućnost predaje zahtjeva u svakom gradu Bosne i Hercegovine
  • Bez skrivenih troškova
  • Bez registracije
  • Plaćanje kod isporuke prijevoda, bez plaćanja unaprijed
  • Visoko kvalitetnu uslugu prevođenja
  • Povrat novca u slučaju neispunjavanja zahtjeva klijenta

U svakom trenutku, naši sudski tumači za 40 stranih jezika, će ispuniti sve zahtjeve klijenta.

Naruči Prevedi24…

Kvaliteta Prevedi24

Prevedi24 usluge obavljaju ovlašteni sudski tumači za odabrani jezik registrirani na području BiH, odmah po postavljenom zahtjevu. Naši sudski tumači su prevoditelji s dugogodišnjim iskustvom. U slučaju da se dogodi bilo kakva pogreška, obavezni smo na poziv klijenta odmah izvršiti ispravku i dostaviti novi dokument o vlastitom trošku.

Naruči Prevedi24…

Pravna valjanost prijevoda

Prevedi24 garantira da će svi dokumenti, biti prevedeni od strane ovlaštenih sudskih tumača u Bosni i Hercegovini, te da su pravno valjani u cijeloj BiH. Provjeru pravne valjanosti u inozemstvu treba provjeriti klijent kod institucije kod koje predaje dokumentaciju.

Naruči Prevedi24…

Pravila prihvaćanja

Prevedi24 nije odgovoran za utvrđivanje valjanosti prihvaćanja ovjerenih prijevoda od strane međunarodnih organizacija, institucija, sudova ili vladinih organizacija u inozemstvu.

Sudska nadovjera ovjere sudskog tumača / Apostile

Javne i druge isprave koje će se koristiti na području druge države, a izdate su na području općina u BiH, moraju se nadovjeriti u mjesno nadležnom sudu. Prevedi24 obavlja radnje predviđene Apostile pečatom na sudu u ime klijenta, samo uz prethodnu konzultaciju i dogovor s klijentom.

Naruči Prevedi24…